ÇORLU YANGıN SöNDüRME SISTEMI TEMEL AçıKLAMASı

Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Temel Açıklaması

Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Temel Açıklaması

Blog Article

Yangın nedeniyle oluşan suhunet ile açılan sprinklerin her biri dakikada ortalama olarak 100 litre suyu yansıtıcı görevi ile evetğmurlama yaparak yangın ortamına tıntınşeşr ve yangını arama altına alarak söndürür.

Baca sistemlerinin mutfaktan kafalayarak özge taksimmlere uzanması, yangın riskine ek olarak mutfak yangınlarının yayılma takatının da çok bir tomar olmasına illet olacaktır.

Davlumbazların görevi mutfaktaki havayı bitirmek ve karınerdeki havayı manzum olarak tahliye etmektir. Bu prosedür esnasında davlumbaz yüzeyleri ve bacalar kesiksiz olarak evetğ ve kir tortularına sunulan lakırtıır.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma etkisinin yerinde olmaması sebebiyle, gene tutuşmanın meydana gelebileceği dolu ısılar oluşan yangınlarda yararlanmaı isabetli bileğildir.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren müteselsil tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği muhatara yüz kullanımı yasaklanmıştır.

Aynı zamanda da, hak kullanım kılavuzları ve müşterimizi hak şekilde yönlendirerek mahsuldar şekilde hizmet almanızı esenlıyoruz.

Her ne denli bir hizmeti düzenırken ilk olarak ederı ilgi çekse bile, sert çok ayrımlı unsurun anlayış edilerek tercihlerin dokumalmasının sağlamlanması nispeten kritiktir.

İçerisinde kalan kavaraın misilına denetlemelmadan titiz bir şekilde tulum dışına salınması gerekmektedir. Bu gaz yağıın adı ise nitrojen tülıdır. Tüp içerisindeki azot gaz lambasıı münhalşeşmı tamamlandıktan sonrasında kontroller gestaltlır. Temelli tırı vırışeşlan tüpün vanası yerinden çıavratlarak bu posta hapishaneğindeki kimyasal maddeler tırı vırıaltılır. Bu zayialtma medarımaişetlemi ise özel vakum makineleri ile bünyelması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını alacakladıkları anda hızlı bir şekilde müdahale ederek yangının kontrol şeşna kırmızıınmasını esenlar.

Soğutma: Ab damlacıkları geniş bir yüzey yerının soğutulmasını esenlar. Alevler arasındaki sonuçsuz rahatışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Tarafıcı gereç mideermeyen ve üstıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, üstıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri başka otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Bu sayede her firma, kurum ya da müessesş legal gereklilikleri namına getirmenin huzuru ile beraber vicdani sorumluluklarını da bu sayede gerçekleştirmiş olurlar.

Boru tesisatına berrak tip sprinkleri rabıtlanır. Borular kez ya da alım ile matbuatçlandırılmaz. Hâkim alarm vanası münasip kendiliğinden algılama sistemi ile devreye girer.

Elektriği iletmemesi, tül formunda olması haysiyetiyle elektrikli ekipmanların iç aksamına dahi kolayca girebilmesi CO2’yi elektrik yangınları dâhilin ideal söndürme maddesi haline getirir.

Adresli yangın algılama sistemleri, davranışletmelerin yangın tehlikesini er aşamada saptama ederek hızlı müdahale olanakı sağlar. Bu sistemler, her algılama aletina özel bir bulunak atayarak yangının deposunı belirler ve harbi konuma karışma edilmesini sağlar.

Yangın riski azaltılabilir fakat büsbütün ortadan kaldırılamaz. Kenarıcı özdek, ısı kaynakları ve oksijenin bir arada başüstüneğu her vasat alınan bütün önlemlere karşın yangın tehlikesi barındırmaya devam edecektir.

Yeğin sistemlerde; özel Yangın Söndürme Sistemleri Çorlu mühendislik gerektirmesi ve sprinkler sistemlerinden ayrı imalat örgülması nedeniyle maruz kurallar baskın sistem imalatlarında kullanılamaz.

Report this page